Жената, пред чиято къща стана страшната катастрофа в село Чоба

...
Жената, пред чиято къща стана страшната катастрофа в село Чоба
Коментари Харесай

Стреснах се като чух това: Очевидка с ужасяващ разказ за смъртта на Христо и Радостина

Жената, пред чиято къща стана страшната злополука в село Чоба с двама починали младежи - на 18 и 17 години, описа пред, че чула заплашителен екот към 1.30 и не е посмяла да излезе.

"Към 1.30 ч. чух доста мощен удар, заплашителен екот, стреснах се. Но мъжът ми спеше надълбоко и аз сама не посмях да изляза. Мъжът ми се разсъни към 5 ч. и сподели, че е станала страшна злополука ", съобщи Станка Калчева.

На място пристигнали екипи на полицията, кола за спешна помощ и пожарна. Наложило се да режат ламарините, с цел да извадят младежите, само че, за жалост, те към този момент са били починали.



От удара е наранена съществено оградата и отвътре на къщата. Жената се тормози, че в този момент, преди празниците, ще би трябвало да отделят пари за оградата.



От удара цялата улица е била в стъкла, както и двора на къщата на Станка Калчева.

Това е четвърти случай в границите на една година. Хората от Чоба описват, че преди няколко месеца друга злополука е станала на 100 метра от мястото - на прилежащия завой. Тогава още веднъж, както и при снощния случай, автомобил се блъснал в махленски дирек и по-късно в ограда. По знамение тогава не е имало жертви, само че колата е била смазана.

Четири „ легнали полицаи” би трябвало да бъдат сложени в селото. Два от тях са откъм изхода на селото в посока Брезово, а единият е навръх мястото на тежката злополука, при която тази нощ починаха двама младежи на 18 и 17 години.

„ През лятото направиха ремонт, асфалтираха улици. Още тогава поставиха маркировката за „ легналите полицаи”, само че до този миг те не са поставени”, оплакаха се локалните.

Зам.-кметът на Община Брезово Иван Тачев пък изясни, че пътят не е общински, а държавен и по тази причина общината не може сама да вземе решение. „ Надяваме се, че до пролетта ще бъдат поставени”, уточни той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР