Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик С

...
Жената попитала защо в жегите не е пуснат климатик С
Коментари Харесай

Слизай, за да няма шамари! Изгониха позорно от автобус известна певица

Жената попитала за какво в жегите не е пуснат климатик

С грозни псувни и закани е била изхвърлена от градски рейс в Пловдив известната оперна певица Ростислава Ракова. Причината - попитала за какво няма климатик,  написа

„ Качих се в рейса от спирката на Тунела, попитах за какво не е включен климатик и за три минути чух толкоз обиди от кондукторката и водача, колкото не съм чувала през целия си живот. Кондукторката съобщи, че не е длъжна да ми пуска климатика и 24 часа да бъде общителна. Шофьорът също ми се развика: " Слушай какво ма, ще те смъква ", след което спря на спирката на Университета, отвори вратата и ми подреди: „ Слизай, с цел да не те изхвърля и да няма плесници ”, разказа Ростислава Ракова, която за 35 години в държавна опера е бира приветствана от хиляди фенове.

Шофьорът и кондукторката от рейса обаче надали са ходили през живота си на опера. Хора като тях обичат повече жива музика в долнопробни кръчми, по тази причина могат най-вече да разпознаят някой чалга реализатор, само че не и хора на високото изкуство.

Ростислава  Ракова незабавно е подала сигнал в Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза ”, които са дали отговор, че ще създадат инспекция.

Проверка е направила и компанията, която обслужва линията. Шофьорът и кондукторката обяснили за медията, че температурата на открито не била висока и по тази причина не бил включен климатик.

Скандалната преживелица не е единствена в градския превоз в Пловдив. Проблем си остава неналичието на работещи климатици в десетки рейсове, макар че още през април всички превозвачи били предизвестени от Община Пловдив и Оперативна програма „ ОКТ ”, че са длъжни да охлаждат автобусите, откакто температурата стигне 28 градуса.

Освен това работодателите към този момент си затварят очите пред безобразията на служащите си, тъй като и при най-малкото наказване незабавно ще изоставен, а хора няма. Палачинката се обърна и в този момент шефът трепери пред подчинения си, а не противоположното. Читавите българи се избавиха през Терминал 2, тук останаха доста малко свестни и съзнателни жители. Но не би трябвало да се плашим – ще става по-лошо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР