Жената по принцип трябва да се уважава, извинява се, ако

...
Жената по принцип трябва да се уважава, извинява се, ако
Коментари Харесай

В стил Мунчо Динко се оправда за заплаха към популярна блогърка: Може да съм натиснал телефона без да искам

Жената по принцип би трябвало да се почита, извинява се, в случай че съм я обидил, само че тя се появява поради мен. Трябва ли да излизам с нея, с това попово прасе. Това съобщи Господин Вълев, по-известен като Динко, разяснявайки абсурда с известната във Фейсбук журналистка и пиар специалист Татяна Кристи. Вчера (25 юли) Кристи пусна запис със закани към нея, които " ловецът на мигранти " насочи към известната във Фейсбук блогърка.
Според Динко с общественото обявяване на случая, Кристи търсела вниманието му. " Бяха говорили, че аз имам брат, само че нямам, имам сестра – загатвам ли някъде името ѝ, може да се манипулира (бел. ред. - записът), прави го това за ", изясни " ловецът на мигранти ". Извинявам се, в случай че съм обидил някого, само че не си припомням да съм го направил. Може да съм натиснал телефона без да желая, може да съм приказвал с някого, гласеше обърканото пояснение на Динко пред Нова телевизия. Тя си прави реклама за да бъде видяна, заключи той.
Продавам интелектуален артикул, не в България. Мен ме виждат, нямам потребност да бъда видяна. Аз не популяризирам ксенофобски послания и не удрям никого. Г-н Вълев лъже и добре го знае – във Фейсбук проличава кой какво изпраща и може да се потвърди с експертиза, отвърна Татяна Кристи. Според нея, акцентира Кристи пред Нова телевизия, която изиска да се вземе поука от случилото се. Това, че такива хора заплашват и бият, значи, че те се усещат безнаказани, добави тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР