Жената, намерена мъртва в апартамент в Манхатън, е била член

...
Жената, намерена мъртва в апартамент в Манхатън, е била член
Коментари Харесай

Дипломат от Северна Македония е намерена мъртва в дома си в Манхатън

Жената, открита мъртва в апартамент в Манхатън, е била член на непрекъснатата задача на Северна Македония при Организация на обединените нации, оповестява Министерството на външните работи на Република Северна Македония.
„ Тъжна вест пристигна от Постоянното посланичество на Северна Македония при Организация на обединените нации в Ню Йорк, която шокира всички нас, за трагичната гибел на чиновник на нашата задача, кариерен посланик от Министерството на външните работи “, се споделя в изказване на Министерството на външните работи на страната. „ На всички сътрудници, които са изгубили непосредствен другар и дълготраен, работлив и безрезервен посланик, желаеме да изразим дълбоките си съболезнования, както на фамилията и всички близки. "
Служител от полицейското ръководство в Ню Йорк, отговаряйки удостовери, че 38-годишна жена, която не е посочила признаци на живот е открита в жилищна постройка покрай централата на Организация на обединените нации в Манхатън следобяд на 31 декември. Пристигналите на мястото лекари открили, че тя е мъртва.
Според „ Ню Йорк пост “ дипломатът е живял в този апартамент най-малко от две години. В същото време, както отбелязва изданието, сега чиновниците на реда не имат вяра, че става дума за ликвидиране.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР