Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е плътно до

...
Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е плътно до
Коментари Харесай

Жената на Юлиан Вергов плътно до него в скандала с Диана Димитрова

Жената на Юлиан Вергов - Ирина Ялъмова, е компактно до него и го поддържа в абсурда с актрисата Диана Димитрова, видя " България Днес ".

Ирина е майка на дъщерята на Вергов - Алена, поради която се твърди, че се стигна до към този момент обществената война сред актьорите от " Откраднат живот ". Преди време Юлиан и Ирина се разделят, само че в последните години, въпреки и да не приказват за връзките си, все по-често се появяват дружно като семейство.

Ирина участва на първия ред на последното литературно четене " Поетите ". Тя разяснява събитието с думите: " Много висока топка ", като похвали всички участници и изслуша новото стихотворение в рецитала на Вергов. То е по стихове на Маргарита Петкова и е подбрано като самобитен отговор на артиста за случилото се.

Преди да стартира с рецитацията, самият Юлиан показа с публиката, че ще извърши стихотворение, което е " изключително уместно в тази обстановка ", правейки отпратка към обвиняванията към него.

Актьорът с възприятие рецитира:

Не мятам камъни, а ги групирам.

Все в миналото за нещо ще потрябват.

Знам какъв брой съм комфортна за цел -

глава не склонявам - виря я високо.

След като свърши стихът, Ирина стана на крайници и приветства бурно Вергов. Според близки до артиста точно Ялъмова е насърчила мъжа си да резервира безмълвие по случая досега, в който не се появи публично името му. Тя е знаела за случката през цялото време, преди да стане публично притежание.

Още при започване на годината малко след експлоадирането на абсурда Вергов отиде в Италия дружно с Ялъмова и щерка им Алена. Те посрещнаха новата година покрай Неапол. Семейството приемало обстановката извънредно мъчно най-много поради щерка им Алена. Вергов има доста мощна връзка с нея и мощно се тормози от облика си на принудител, който му очерта Димитрова.

Актьорът дълго време избягваше да приказва публично за случая с колежката си от " Откраднат живот ".

" Трима сътрудници ме завариха на земята, откакто ме повали в гардеробната. След като паднах, получих мощен шут в лицето ", описа в началото Димитрова. Без да посочва името на насилника, тя направи доста подмятания, с които недвусмислено сподели, че мъжът, за който приказва, е Вергов. В последна сметка откакто прокуратурата отхвърли да образува дело за побой върху Диана, тя разгласява всички документи по случая, в които попада името на Вергов. Тогава той направи публично изказване.

" Умишлено на никое място не бе упоменато моето име, т.е. нямаше съответно обвиняване към мен. Аз считам, че когато човек е почтен, е извънредно унизително да стартира да се оправдава. Единственото, което се прави в такива случаи, е да се въоръжиш с самообладание и да изчакаш (или да направиш всичко възможно) истината да излезе нескрито, което постоянно се случва по един или различен метод ", написа артистът.

Той съобщи, че се е срещнал с Димитрова по време на фотосите на сериала " Откраднат живот " и са имали единствено професионални връзки. Вергов намесва и името на щерка си, като твърди, че Диана е имала връзка с нея. " Единственият спор, който съм имал с Диана, е бил чисто вербален. Tова се случи пред част от екипа на сериала. Поводът беше видяни от мен (в телефона на щерка ми) текстови и гласови известия от Диана Димитрова, чието наличие не поисквам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесетгодишното си дете ", твърди Вергов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР