Жената на убития снощи Мартин Божанов- Нотариуса не е била

...
Жената на убития снощи Мартин Божанов- Нотариуса не е била
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Жената на Мартин Нотариуса била с отнет достъп до квалифицирана информация

Жената на убития нощес Мартин Божанов- Нотариуса не е била уволнявана от ГДБОП. Тя е била с лишен достъп до квалифицирана информация, научи Lupa.bg от източници във вътрешното министерство. 

През времето, в което е била с лишен достъп, няколко пъти е излизала в болничен и е вземала отпуск. Решила е да се бори за отнетите й права посредством съда. Завела е дело, което е спечелила. Така тя още веднъж е получила допир до секретната информация.  

Вчера нейният брачен партньор Мартин Божанов бе разстрелян пред комплекса, в който живее в кв. " Горна баня ". Спор за пари или персонален претекст - това са двете версии, които Министерство на вътрешните работи преглежда за убийството му. 



Мартин Божанов

Той се занимавал с разнообразни съмнителни покупко-продажби, желал и пари от хора, с цел да им прави услуги. Смята се, че е допустимо неудовлетворен от услугите или пък човек, от който Божанов е желал пари, да стои зад убийството. Не е изключено и договорка, която не се е харесала на клиент, да е причина за убийството. То е осъществено с малокалибрени патрони, най-вероятно 5.6 мм. Един от изстрелите попаднал в главата на Божанов, а на място е открита гилза. Огледите не престават и през днешния ден. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР