Жената на убиеца от сериала Дяволското гърло – Христо Петков,

...
Жената на убиеца от сериала Дяволското гърло – Христо Петков,
Коментари Харесай

Жената на Христо Петков нападна Криско

Жената на килъра от сериала „ Дяволското гърло ” – Христо Петков, атакува идола на актуалните младежи Криско, видя HotArena. Актрисата Лили Гелева е възмутена, че рапърът от Габрово продава вафли на децата. Според нея това е извънредно нездравословна храна, която не носи на тялото нищо друго с изключение на празни калории.

Повод да показа отрицателното си мнение стана предаването „ Черешката на тортата ”, където неотдавна взе участие различен рапър – 100 Кила. Той изненада публиката с признанието, че е станал веган. Самата Лили също е веган, а още преди да се откаже от животинската храна, спряла захарта. Именно по тази причина похвали питателните привички на 100 Кила, който съгласно нея дава добър образец на почитателите си – главно деца, противопоставяйки го на „ някои рапъри, които продават вафли ”.

В България има единствено един подобен рапър – Криско. Лили обаче евентуално не знае, че 100 Кила, въпреки да твърди, че се храни здравословно, също е ангажиран в продажбата на нездравословна храна. Той взима положителни пари, с цел да популяризира известен десерт, който е всичко друго, само че не и вегански, нито потребен за здравето, написа `Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР