Жената на популярният комик Васил Драганов отговори на обвиненията на

...
Жената на популярният комик Васил Драганов отговори на обвиненията на
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg! Жената на Васил Драганов: Да, бременна съм от друг!

Жената на известният комедиант Васил Драганов отговори на обвиняванията на някогашния си мъж. Актьорът се оплака, че някогашната му брачна половинка му е поставила рога с квартален кебапчия, че е бременна от него и е изоставила децата си. Ето и гледната точна на брачната половинка на Васил Драганов, която публикуваме без редакторска интервенция:

" Дълго време отлагах да напиша това, вярвайки, че мога да избегна разкриването на най-личния си свят обществено, в името на децата си. В момента обаче съзнавам, че това не може да продължи, тъй като бях оклеветена брутално в ефира на Българска национална телевизия и по-късно пред други сътрудници публицисти от индивида, който в една огромна част от живота ми беше целият ми свят.

Бившият ми брачен партньор – артистът Васил Драганов, разгласи че съм изоставила фамилията си и съм „ бременна от квартален кебапчия “. Вече повече от денонощие ме раздират в обществените мрежи с обиди, че съм неприятна майка и пропаднал човек. Телефонът ми звъни непрестанно – все сътрудници, търсещи коментар. Искам да се обърна към всички вас, които ме познават и осъзнават каква неистина е това. Както и към останалите, които не ме познават, само че към този момент са ме осъдили.

Моята истина е доста по-различна, от това, което смятате. В продължение на доста години аз бях жертва на физически и прочувствен тормоз, който премълчавах от обич към децата си и към брачна половинка, който на моменти „ превърташе “ и ставаше различен човек, който не можех да позная. С времето тези епизоди ставаха все по-продължителни.

След като бях принудена да напусна фамилното жилище, съдът сподели, че краткотрайно аз би трябвало да виждам децата си, само че те бяха скрити от Васил и не ги видях повече от година. Който е бил в сходна обстановка, знае, че полицията не се намесва. Ако едната страна постъпи задоволително брутално, а другата съблюдава закона и разчита на съда и юристите, вместо на груба мощ, то втората е обречена. В мъчителните месеци, които последваха, до момента в който аз се разкъсвах вътрешно и правех всичко, с цел да видя децата си, те бяха обект на непрекъсната операция, че съм ги изоставила, тъй като не съм добра и не ги обичам. Лъжи! Именно поради Любов и Давид бях подготвена да преглътна всичко – клеветите пред познатите ни, лъжите за мен, денонощния тормоз по телефон и със известия, заканите.



Повече от 2 години мълчах настойчиво от боязън, че защитавайки себе обществено, ще навредя на Васил, който – добър или неприятен, е татко на моите деца и постоянно ще бъде част от живота ми. Моля се единствено Любов и Давид, с които още веднъж имам връзка неотдавна, някой ден да схванат претекстовете ми да приказвам през днешния ден и да ми простят за това, че описах фамилните ни секрети.

Била съм жертва на физическо принуждение неведнъж, само че повече болеше от прочувствения тормоз през годините. При развода съдех някогашния си брачен партньор поради ударите, само че се отхвърлих от това дело в името на съглашение за споделени наставнически права и опция да бъда с децата ни. В момента ги виждам постоянно, имах вяра че най-тежкото е минало. Любов към този момент е съвсем на 18 и е прелестна млада дама, която скоро ще е независима. Давид към този момент върви на учебно заведение – той беше във втори клас, когато настъпи края на фамилията ни и дълго време беше наложително възпитаник от къщи, тъй като татко му плашеше и него, и учебното заведение, че „ неприятната му майка “, ще го отвлече. Няма да ви занимавам с всички тъжби, които пусках през годините, нито да ви приказвам за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и чакам дете. Именно по тази причина толкоз боли, че индивидът, който в миналото обичах най-вече на този свят, реши да ме съсипе по малкия екран, в която в миналото съм работила.

. Децата ми живеят при Васил, това е истина. Никога не съм желала от тях да ги изведа от вкъщи, в който са израснали и обичат. Аз заплащам прехрана. Грижа се за тях, когато татко им благоволи, в дома, който в миналото беше и мой. Аз съм безвъзмездна детегледачка, готвачка и прислужница. Но съм подготвена на всичко, с цел да бъда майката, от която се нуждаят! Като публицист съм имала опция да диря гласност през годините, само че не желаех. Боже, какъв брой не желаех, какъв брой обезверено желаех да се размине… Сега приказвам, тъй като, в случай че продължа да мълча, би трябвало да спра да пребивавам. Хората, които не виждат пъкъла, в който живях, ще повярват, че съм изоставила децата си. Не е почтено към околните ми. Няма да имам очи да застана пред сътрудниците си. Няма да мога да се показва с името си.

Истината е, че и сега съм обект съм на жесток тормоз от някогашния ми мъж. Той лъже наши познати, че ме е видял пияна, изнасилил ме е и в този момент евентуално детето ми е и негово. Лъжи, несъмнено. Нощем ми написа, ужасяващи неща за новия живот, който нося под сърцето си… Мислех да покажа чатовете, само че към този момент не виждам смисъла. Исках и право на отговор в Българска национална телевизия, само че за едната минута, която ми оферират, няма да мога да кажа нищо и единствено ще се видят сълзите ми. Просто трябваше да опиша своята история, която обезверено желаех да ви спестя...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР