Жената на Петър Волгин и бивша съдружничка на президентския съветник

...
Жената на Петър Волгин и бивша съдружничка на президентския съветник
Коментари Харесай

Нова атака срещу Радев и феновете му! Този път от жената на Петър Волгин: Ако това са му избирателите, да иде да се гръмне!

Жената на Петър Волгин и някогашна съдружничка на президентския консултант Иво Христов - Калина Андролова изригна в обществената мрежа против Румен Радев. 

„ В момента ми пишат последователи на президента на персонални известия. Стилът, думите и обидите са от такова естество, че незабавно ти излиза наяве какво е равнището на просветеност при тези хора. Благодаря ви, фенове на зеления чорап! Картинката, която разкривате за атмосферата към Радев, е таман такава - дебилизъм и оповръщано. ”

„ Ако това са му гласоподавателите, да иде да се гръмне... ”

„ Нищо неприятно, просто подчертах, че е боен. Уважавам военните, когато са военни. Лекарите, когато са лекари. И художниците, когато са художници. Но, когато стриптизьорка стартира да ръководи страната, не е добре... ”

„...ама тъй като Радев се " бори " с простотията, " мутрите ", корупцията и прочие И се удивлявам на тези поддръжници... те от гетата ли са извадени да спамят в интерес на президента:))) Да умреш от позор. ”

„...президентът някакъв герой против ГЕРБ ли е, не разбрах, ще смъква Борисов ли? Това ли го героизира толкоз, че всеки, който допре свещената му персона, се наклеветява за гербер... ”

„ Самият Радев не знае кой е, Иво му споделя едно, жена му – друго, съветничките му - трето. Затова е разнопосочен и неразбираем, ту тук, ту там. Неподготвен. ”

„...Жена му на Радев не просто участва. Тя задава смисъла на президенстването му. Както и да е. Говорим за нея, тъй като е значимо КОЕ образува мненията и посоките му. Няма по-объркан политик от Радев. А какво желае да направи ли? Иска да е мощен, само че не става. ”

„...никога не съм била лява журналистка. Посочете ми една публикация, в която пиша за леви концепции. Няма такова нещо. И второ, Радев не показва левите настройки, мисля, че електоратът на Българска социалистическа партия беше подмолно измамен.

Не обясняваше ли брачната половинка на Радев, че е от десните. И че никога успеха му на изборите не се дължи на Българска социалистическа партия:))), а на целокупния български народ.

" Вие в никакъв случай ли не сте чувствали, че Радеви се срамят от Българска социалистическа партия и от същия този електорат, който ги избра..?! Това е забележима тяхна линия.... пролича даже в кабинета, който беше спретнат от тях. ”

*подборът на мненията е на " Пик "

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР