Жената на пернишкия прокурор само с лека телесна повреда. Това

...
Жената на пернишкия прокурор само с лека телесна повреда. Това
Коментари Харесай

Ексклузивно в SafeNews: Жената на пернишкия прокурор само с лека телесна повреда

Жената на пернишкия прокурор единствено с лека телесна щета. Това сочи експертиза, научи SafeNews.

Биляна Михайлова има наранени както по тила, по този начин и по очите, открили правосъдните лекари. Ударът по задната част на главата е след рухване, сочат данните. По очите й са открити синини. Те изрично са от удар с пестник, написа в заключението за здравето на дамата.

В същото време тя съобщи, че не жертва на домашно принуждение и не желае против мъжа й Бисер Михайлов да се води следствие за побой.

Прокуратурата стартира случая точно тъй като дъщерята на Михайлови подаде сигнал, че майка й е бита. В следствие Биляна Михайлова сподели, че тормоз не е имало.

В същото време прокуратурата се отхвърли от ареста на обвинителя. След като съдът го пусна на независимост поради липса на доказателства, в този момент обвиняването не упорства за неговото задържане.

Запознати разясниха пред SafeNews, че даже да става дума за принуждение, няма по какъв начин Михайлов да бъде арестуван. Причината е поради това, че Михайлова със междинна телесна щета. За такова закононарушение законът планува санкция. В тази догадка не може да бъде желан арест за обвинено лице.

Преди няколко дни прокурорът от Перник Бисер Михайлов беше пуснат на независимост от съда без мярка за неотклонение. Причината – липса на доказателства, че е пребил брачната половинка си.

Съпругата на Бисер Михайлов описа, че сред тях е избухнал фамилен скандал, при който има възможност тя да е изгубила равновесие и за това да е паднала.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР