Жената на Криско се оплаква, че няма кой да й

...
Жената на Криско се оплаква, че няма кой да й
Коментари Харесай

Цвети бясна на Криско заради децата: Не съм измислила хапче за оцеляване!

Жената на Криско се оплаква, че няма кой да й оказва помощ за развъждането на двете им деца. Тя показа с почитателите си в обществените мрежи, че съвсем е непостижимо да се оправи всичко сама, изключително след раждането на сина им.

„ Много постоянно ми задават въпроса по какъв начин успяваш с двете деца. Не съм дамата знамение, нямам супер сили и не съм измислила хапче за оцеляване. Каквото е при мен такова е и при вас “,  горещи се Цвети.

Тя споделя, че няма кой да й оказва помощ, не употребява услугите на бавачка, бабите също не мога да се включат във всекидневните грижи.  Красавицата е на мнение, че и татко би трябвало да се включва в развъждането на дребните. Това е съвсем невероятно в нейния случай, защото графикът с участията на Криско през август е толкоз натоварен, че за месец ще успее да види децата си един-два пъти за по няколко часа.

Тъй като Даниел и Амая са още дребни те няма по какъв начин да пътуват нон-стоп със супер известния си татко и всичко остава в ръцете на Цвети, писа „ България Днес “.

„ Децата, къщата, фамилията, те са тъкмо толкоз мъжка работа, колкото и женска. Затова за основаването на едно дете има потребност от двама, за развъждането му също “ излива душата си Цвети.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР