Жената на кокаиновия крал Евелин Банев Брендо - Моника Добринова

...
Жената на кокаиновия крал Евелин Банев Брендо - Моника Добринова
Коментари Харесай

Жената на Брендо осъди прокуратурата за 118 хиляди лева

Жената на кокаиновия крал Евелин Банев Брендо - Моника Добринова осъди прокуратурата за обезщетение от 118 хиляди лева Тя бе упрекната по дело против група за пране на пари от наркотрафик, само че държавното обвиняване се оказа нелегално, излиза наяве от решение на Софийския градски съд.

Добринова публично е разведена с него, само че съгласно осведомени раздялата им е единствено по документи. Тя е упрекната още при започване на 2007 година като участник в незаконна група дружно със брачна половинка си, сестра си Слава Дишлиева, вдовицата на убития през 2005 година Константин Дишлиев, и доведения брат на Брендо Симо Карайчев, напомня " България Днес ".
 Борислав Сандов: Когато Вера Су потегли от Украйна, там хванаха Брендо (ВИДЕО) Борислав Сандов: Когато " Вера Су " потегли от Украйна, там хванаха Брендо (ВИДЕО)
Сагата с кораба " Вера Су " е изключително забавна, сподели в Студио Actualno Борислав Сандов, съпредседател на партия " Зелено придвижване " и деп...

Според обвиняването Банев и останалите трима са изпрали над 20 милиона от трафик на опиати. На първа инстанция Софийският градски съд осъди и четиримата, като Брендо получи 7 години затвор. След това апелативният съд оправда всички. Но Върховният касационен съд върна делото за ново следствие. От повторно апелативните магистрати признаха Банев и Карайчев за отговорни единствено за присъединяване в незаконна група, която е била основана да пере пари, а Добринова и Дишлиева бяха оправдани. Последната инстанция удостовери решението, с което сестрите са оправдани, а, а присъдата на брат му от 3 години бе променена в условна.

Пред магистратите Добринова споделя за прекарванията си по обвиняванията, че е превеждала е нареждала преводи към " private finance Union " с пари които знаела, че са от дрога. Докато се точат процедурите Моника Добринова подава желае по закона за отговорността на страната и общините за вреди. Тя претендира за 200 хиляди лв. обезщетение за неимуществени вреди по отношение на водено против нея наказателно произвеждане, а също и 18 бона за адвокатски възнаграждения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР