Жената на испанския изобретател Серж Сантос смята, че секс-роботът с

...
Жената на испанския изобретател Серж Сантос смята, че секс-роботът с
Коментари Харесай

Изобретателят на секс робот: Благодарение на Саманта семейният ми живот се оправи!

Жената на испанския откривател Серж Сантос счита, че секс-роботът с изкуствен интелект, изработен от мъжа й, ще бъде потребен за решение на фамилни проблеми, оповестява Huffington Post.


Съпругата на Сантос Марица Кисамитаки не се тормози, че благоверният й се разтушава със секс-кукла. " Мисля, че в случай че в връзките има доверие и взаимно почитание, то появяването на куклата може единствено да помогне, " споделя тя. По нейни думи, от време на време хората са съвместими в доста други неща, само че не и в секса. Тя счита, че в такива случаи куклата се явява излаз от тази обстановка.



Сантос удостоверява, че нерядко му се желало да прави секс, до момента в който жена му нямала никакво предпочитание. Той съумял да я убеди, че за задоволство на неговите потребности му е нужна секс-кукла. " Казах й: " Чуй ме, сексът унищожава връзките поради отсъствието на синхрон, " споделя изобретателят. " Не желаех да нося такова задължение върху брака си. "



Сантос възнамерява да построи секс робот с мъжка осанка и се притеснява, че самичък може и да не прояви такова милосърдие като брачната половинка му. " Мисля, че ще ревнувам, в случай че тя употребява робот мъж, " признава той. По негови думи, вероятно ще изиска бракоразвод, в случай че разбере, че жена му харесва играчката повече от него самия.



Куклата Саманта, която създал Сантос, е способна да реагира на допиране и обятия, помни " сътрудниците " си и построява самостоятелен метод на другарство с всеки от тях. Изобретателят продава секс роботите си на цена от 2834 до над 7000 $.
През 2017 година бе обявено, че изобретателят продемонстрирал Саманта на фестивал на електронните изобретения в австрийския Линц. Куклата не устоя на напора на искащите да я тестват, които в края на краищата я потрошиха.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР