Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи

Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи ...

Ето го бебето на Дидо от D2.


Жената на Дидо от D2 Юлия Кулиш показа за първи път в инстаграм своето второ дете Дейвид. Бебето дойде на бял свят в края на април, а вчера в телевизионно интервю музикантът обяви, че е много щастлив от наложената карантина, защото заради нея има възможност да прекарва много време с наследника си. „В нормално време щях да съм по участие поне четири-пет пъти в седмицата, а днес мога непрекъснато да го гушкам”, разнежи се пресният татко пред bTV.

За смяната на памперси той взима уроци от Юлия, която има голям син от първия си брак с футболист. Дидо не присъствал на раждането по съвет на половинката си, но днес се включва активно в гледането на хлапето. Юлия пък показа секси тяло по-малко от месец след раждането. Бившата манекенка, която сега работи като преводач, е възвърнала формата си.

Двамата сключиха брак през 2016 г. в Стария град на Несебър в тесен кръг. В края на 2018-та пък Дидо спечели риалити предаването „Фермата“ и грабна чек за 100 000 лв. Неведнъж двойката е разказвала, че мечтае за много деца.

снимка:инстаграм

Източник: hotnews.bg