Жената на Даниел Златков тепърва ще си има ядове заради

...
Жената на Даниел Златков тепърва ще си има ядове заради
Коментари Харесай

Светска лъвица разваля семейството на българския Роналдо! Ето коя е тя:


Жената на Даниел Златков занапред ще си има кахъри поради изявата му по малкия екран. Българският Роналдо съумя да направи усещане със страхотна физика и мъжкарско държание, което прикова вниманието на не една и две вип- дами.

Най- напориста обаче е … Антония Петрова. Още до момента в който го разясняваше в „ На кафе “, тя не съумя да скрие, че доста го е харесала. Дори го уточни като собствен любимец за успеха, защото бил единственият, който скочи на началник Петров.

Антония Петрова единствено чакала да излезе от къщата и незабавно се впуснала да го преследва. Скандалната „ Мис България “ го засипала с похвали за присъединяване му в шоуто и не пропуснала опция да повърти опашка към него.

Мераците й обаче били изрично посечени от красивата брачна половинка на Даниел Златков. Агнес е много ревностна и не разрешава на други дами да припарят до мъжа й. Дори се говореше, че го е изгонила от вкъщи им, поради негова спекулация преди шоуто.

Футболистът много се беше тормозил в къщата да не би да стъпи на погрешно. Стараеше се да стои на обичайно разстояние от съквартирантките си. А след щурото ергенско празненство на Даниел Петканов и танците му с една от стриптийзьорките, не на смешка се уплаши, че Агнес ще го остави да спи на изтривалката, когато излезе от къщата.

Даниел Златков обаче я успокоил с 9- часов с*кс маратон като се прибрал вкъщи.

Антония Петрова очевидно се е разделила с гаджето си Николай, поради който се разведе с Александър Бередин. Пернишката принцеса сякаш беше доста влюбена в него, само че нещата не са потръгнали. От много време тя не е разгласила нищо, обвързвано с него, което най- евентуално значи, че не са дружно.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР