Жената на алпинист № 1 у нас Боян Птеров -

...
Жената на алпинист № 1 у нас Боян Птеров -
Коментари Харесай

Жената на алпиниста Боян Петров се влюби в уважаван лекар

 Жената на планинар № 1 у нас Боян Птеров - Радослава Ненова още веднъж е щастливо влюбена - три години откакто той изчезна безследно при опит да изкачи тибетския връх Шиша Пангма.

Новият си мъж Радослава среща инцидентно, когато минимум чака. Случва се предходната година, когато взема решение да стане доброволец в Ковид отделението на Александровска болница. Именно там тя среща новата си обич в лицето на почитан доктор.

Покрай връзките си с хирурга, 38-годишната Радослава добила огромно самочувствие, а пациентите в болничното заведение, които не я познавали даже си мислели, че тя също е доктор. Като същински стоик тя не се пестяла, давала и нощни наряди, а вечер или на съмване се прибирала капнала у дома при сина си Явор, който е младеж и в този момент се налагало да се оправя самичък съвсем с всичко.

" Вътрешната хубост е доста значима, когато изглеждаш по този начин. Доброволстваме в незабавното и се увещавам, че и този път хубостта няма да избави света ", разяснява работата си в Ковид-отделението Радослава, като пусна фото от болничното заведение, на което е облечена със предпазен костюм, шлем и ръкавици, написа Hotarena.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР