Жената може да получи доживотен затвор Прокуратурата в сръбския град

...
Жената може да получи доживотен затвор Прокуратурата в сръбския град
Коментари Харесай

Прокуратурата погна Тереза, която наряза мъжа си с резачка

Жената може да получи пожизнен затвор

Прокуратурата в сръбския град Зренянин повдигна обвиняване против 47-годишната Тереза Перич за жестокото ликвидиране на брачна половинка ѝ Сърджан на 42 години. Това оповестява Telegraf.rs, представен от БЛИЦ.

Убийството е осъществено през май предходната година, а на 3 октомври тази година обвинителният акт е импортиран в съда в Зренянин. Според сръбските закони, Перич може да лежи от 10 години до доживот в пандиза.

Извършеното от нея закононарушение потресе цяла Сърбия с жестокостта си. Твърди се, че тя първо е намушкала мъжа си с нож, по-късно нарязала тялото му с моторна резачка и сварила в тенджера елементи от тялото ѝ. Всичко това тя направила пред очите на децата си – едното от които малолетно. Накрая децата повикали полиция.

Според известните досега обстоятелства, Тереза е поставила упойващо вещество във водата на Сърджан, с цел да го приспи, след което го е намушкала с нож в къщата, където са били и децата ѝ, до момента в който той спи. Децата видели всичко.

Тереза намушкала Сърджан в спалнята, а той някак съумял да стигне до хола. Тя излязла да вземе резачка, а той споделил на малолетното момиче: „ Викайте кола за спешна помощ “. Това били последните му думи. Разплаканото момиче се обадило на по-големия си брат, а по-късно двамата дружно тропали по вратата, молейки я да спре.

За ужаса пред медиите описа първият брачен партньор на Тереза, който е бил непосредствен със Сърджан, макар че той бил женен за нея: „ Тя е направила всичко пред очите на щерка ни, а по-късно ѝ дала успокоително. Момичето е гледало по какъв начин го намушква с нож, по какъв начин го реже с резачка, видяла е крайници му. Тогава тя извика брат си и споделила: „ Мама закла Сърджан “. Първо си помислих, че се майтапи, само че след това се обадихме в полицията. Между другото, той ми се хвалеше с тази резачка, сподели, че била остра “.

Синът ѝ пък разкрива, че станал очевидец на подиуми като от кино лентата „ Тексаско кръвопролитие “ – разчленено тяло в локва кръв. Тереза му обяснила, че възнамерява да разчлени тялото и да го хвърли на разнообразни места. Също по този начин желала да свари елементи, с цел да отдели костите от месото.

При полицейското следствие елементи от натрупа са открити в саксии. Твърди се, че до момента в който полицията дойде, дамата съумяла да отреже крайници и гениталиите на Сърджан, да извади сърцето и бъбреците му и да постави всичко в две тенджери на печката.

„ Преживях ужаса, както и по-малката ми сестра. Мама беше спокойна, готвеше частите от тялото, аз се обадих в полицията и споделих, че желая да оповестя за ликвидиране “, споделя момчето.

Веднага след закононарушението Тереза ​​е задържана и отведена непосредствено в психиатрията, защото към този момент е била записана като психологично болна.

Неофициално с експертиза е открито, че тя е направила закононарушението в положение на вменяемост.

След ареста тя е ​​била известно време в болница, а по-късно е преместена в ареста.

Дамир, синът на Тереза, описа пред Kurir, че майка му била захласната от излъчвания за убийства.

„ Майка обичаше да гледа по малкия екран мъчителни неща, излъчвания за неразкрити убийства, тя беше захласната от тези тематики. Тя също обичаше да гледа психически трилъри “, сподели той.

„ Вярно е, че мама възнамерява да убие Сърджан отдавна. Не одобрих на съществено заканите й, макар че тя му беше ядосана от много време. Веднъж даже запалила леглото му, отровила го, заплашвала го, била последна в страстите си “, прибавя той.

Децата са под наблюдението на обществени служащи, а момичето е в доста тежко положение след преживения смут. Те не се срещат с майка си в ареста, защото са очевидци по делото.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР