Жената Лъв привлича винаги вниманието и погледа на мъжете. Короната

...
Жената Лъв привлича винаги вниманието и погледа на мъжете. Короната
Коментари Харесай

Най-добрите партньори за жената Лъв

Жената Лъв притегля постоянно вниманието и погледа на мъжете. Короната на нейната глава е най-отличителната и линия. Разбира се, тя е невидима, само че прекомерно осезаема. За това и този, който ще бъде до нея, би трябвало да има маниери като към същинска кралица, да я обожава и цени. 
Бог е дал на тази жена всичките нужни качества, с цел да бъде тя специфична и неповторима. Тя е съблазнителна, секси, извънредно привлекателна, радостна, елегантна и интелигентна. Това, което пъклен доста подхожда на противоположния пол е нейната безумна самонадеяност. Това е тя!
 Звездите за нея – дамата Лъв Звездите за нея – дамата Лъв
Жената Лъв - КЛАСА и ЛУКС! Тя излъчва царственост, неземна хубост и загадка екзотика. Независима и стопанка на самата себе си - винаг...
Тя изисква доста от индивида до себе си - съвършен външен тип, влиятелна работа и доста обич. С някои зодиакални значи, шансът да се получи нещо същинско са доста по-големи.
Вижте кои са те:
С мъж от зодия Телец
Този спокойно пасящ трева мускулест бик несъмнено се чуди, какво прави това почтено котенце към него. Защо лис е пробва да му притегли вниманието, разхождайки се с изящни обувки и визия на неговата полянка? " Дразни ме " - ще си каже той и ще се устреми гневно към нея. А тя...това чака. 
Мъжът телец ще притегли мощно тази жена със своята дисциплинираност и надеждност. Тя знае, че с него може да има едно прелестно семейство, обсипано с доста обич, добре обезпечено с високи приходи и надали ще си блъска главата от кое място да вземе пари на заем, при явилите се следващи разноски. Това е един мощен и дълготраен съюз. Той ще търпи постоянно нейните капризи и прищявки, а тя ще го обсипва с нейни милувки. Двамата ще се радват на спокойни взаимоотношения. Когато този бик се разяри от нещо, което не е по усета му, тази лъвица чудесно знае по какъв начин да го укроти. Тя ще употребява по превъзходен метод нейното женско омагьосване, тъй като знае по какъв начин да излиза от сложни обстановки.
 Звездите за него – мъжът Лъв Звездите за него – мъжът Лъв
Мъжът Лъв постоянно е в роля, тъй като е демонски прелъстителен и с ясното схващане се възползва от този факт. Както се чака, той е кралск...
Сексът за двамата ще бъде повече от приказка и доста мъчно могат да си омръзнат, даже и след дълги години на взаимно жителство.
С мъж от зодия Близнаци
Мъжът Близнаци му подхожда доста да посещава всевъзможни събирания и места където може да завърже съществено взаимоотношения с преуспели хора и звезди. Тук го завлича неговото естествено любознание и отличното му умеене да поддържа връзка с всички, стоящи в обществото на разнообразни позиции. Навсякъде той е мощно мечтан от нейния пол и където и когато и да се окаже в обкръжението на дами, доста бързо схваща коя от тях е Лъвицата. Като цяло Близнаците са наблюдателни и за него не съставлява никаква компликация да забележи, че от цялата навалица една дама се пробва да изпъкне и търси вниманието му. Този мъж елементарно ще се досети, че всичките закачки са ориентирани към него. Тогава той безусловно ще полети към своята Лъвица и бързо ще съчини сонет в нейна чест, а в случай че няма такива способности, ще си спомни някоя непозната творба, която се е налагало в миналото да чете. Тя ще бъде очарована от неговите благи жестове и похвали. 
Тази двойка няма да затъне в никакъв случай в бита, тъй като те двамата имат доста общо и даже да се случи по този начин, че да нямат поколение, отново могат да живеят доста дълго в брак.  
С мъж от зодия Стрелец
 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв 3-те зодии, които елементарно биха се влюбили в зодия Лъв
Лъвовете са родени водачи. Те са смели, мощни и откровени. Те са едни от най-напористите зодии, които не би трябвало да се стараят прекомерно мн...
Този мъж се отнася към дамата Лъв доста трепетно. Още при започване на любовта си, той ще я качи на най-високия фундамент и по-късно няма жена, която да може да я измести от там. Дори в случай че злите езици създадат опит да оклеветят тази прелестна Лъвица, то Стрелецът ще скочи гневно и противника ще бъде отхвърлен, в сравнение с да изпадне в подозрения за верността и чистотата на обичаната си. Жената Лъв ще забележи неговия разгорещен и доблестен генезис, от време на време доверчив, само че безусловно смел - до фанатизъм от време на време. Неговото сантиментално ухажване ще ласкае до краен лимит нейното себелюбие. 
Двамата имат огромен капацитет за основаване на мечтаното семейство. В леглото ще " ври и кипи ", тъй като и той и тя са цяла буря.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР