Жената, която спечели от моментната лотария 50 000 лева вече

...
Жената, която спечели от моментната лотария 50 000 лева вече
Коментари Харесай

Късметлийката с билетчето от Благоевград: Дар от Бога са ми тези пари, ще си върна кредитите и ще помогна на дъщеря си


Жената, която завоюва от моментната лотария 50 000 лв. към този момент е разпределила облагата си, за която Struma. com заяви преди всички. " Телефонът ми прегря, откакто го написахте през вчерашния ден, звънят ми от всякъде, като че ли съм спечелила 50 милиона.., стартира шеговито служителката на Паркинги и гаражи. " Ще си отдъхна малко като си погася заемите и ще оказа помощ на щерка си, която е втора година студентка.

Дар от бога е тази облага. На смешка споделих, че съм сънувала въшки, а то стана сензация. Често трия билетчета, само че не съм си представяла, е ще печеля такава сума, разяснява късметлийката, която не скри възмущението си от това, че някои уеб сайтове са разгласили фотографията и. " Как е допустимо да ми разгласяват фотографията без да ме питат, освен това дружно с детето, какво е това знамение? гневи се късметлийката, възмутена от случилото се. " Няколко дни не споделях на никого, вие по какъв начин сте разбрали не знам, само че мисля, че това са персонални неща и чак да ме изтипосат със фотографията, та и с детето, не е обикновено, споделя тя.

Тя е отличен служащ, инкасатор в синя зона, където работи от 11 години, разясниха сътрудниците и, които споделят насладата и. " Тази жена заслужава облагата, даже повече, работи съзнателно, добър човек, другар и сътрудник, със здраве да си ги харчи, споделиха от службата и.

Новината на Struma. com през днешния ден обикаля всички локални медии, някои от които не се посвениха да сложат фотографията на дамата, без да си дават сметка, че могат да и навредят, само че паразитното прекопирване на непознати вести към този момент се трансформира в болест в нашия град, която зае пандемични размери. Пожелаваме на спечелилатаздраве и доста благополучие, дано шансът в никакъв случай не я напуща
Петя Колева


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР