Жената, която смело се отказва от своята анонимност, за да

...
Жената, която смело се отказва от своята анонимност, за да
Коментари Харесай

Гръмна Сега: Брутално Изн*силване На Млада Жена! Няма Да Повярвате Кой Е Насилникът

Жената, която самоуверено се отхвърля от своята анонимност, с цел да даде публичност на случая, в началото не била сигурна дали полицията ще класифицира похищението против нея като обезчестяване, защото с 23-годишния мъж от Нюкасъл били при започване на своята връзка, написа " 24 часа ".

Но месец по-късно, когато той изтрил известия от телефона ѝ, в които обсъждали офанзивата, Джейд към този момент била сигурна, че става дума за закононарушение. Тя скрито записва с мобилния си телефон самопризнания на Хейдън за това какво тъкмо е направил с нея. Това обезпечава на 21-годишната постоянни доказателства пред съда.

В записа Патън декларира: " Не знам за какво го направих. Нямам пояснение ". На въпрос какъв брой дълго е траяло всичко, той дава отговор: " Минута или в случай че не е било толкоз, като че ли бях правил секс 20 минути ". " Не знам дали е обикновено да правиш това, до момента в който дремя. Не знам дали това е задоволително, тъй като ние сме дружно. Наистина не знам ", разяснява самата Джейд след признанията на мъжа.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР