Жената, която предвиди войната в Украйна, направи прогноза за 2023-а

...
Жената, която предвиди войната в Украйна, направи прогноза за 2023-а
Коментари Харесай

Астрологът, предрекъл войната в Украйна: Всички политически елити ще бъдат сменени

Жената, която планува войната в Украйна, направи прогноза за 2023-а година. Астрологът Силва Дончева влезе в прям диалог за бъдещето с Мариан Станков – Мон Дьо. Ето и какво ни чака през 2023.

Според нея 2023 година е естественото продължение на 2022 година, само че без чак толкоз доста нови неща. Т.е., тук ще има преход със съответния безпорядък, след което се залагат три точки за бъдещия старт на новата обстановка, в която ще бъде хвърлена планетата през 2024 година

Влизаме в интервал на доста дълъг преход, в напълно нова парадигма, т.е. всички политически елити ще бъдат заменени. Разбира се, не незабавно, а последователно - в границите на 5-6 години. Ще се срещнем със напълно нови политики, напълно нови лица.

Имаме две планети, които са огромни и тежки, те си сменят знаците. Първата е Сатурн. Сатурн навлиза при започване на март в Риби за 30 месеца. Това ще преобразува цялата международна политика, тъй като влиза в един доста комплициран знак като Риби. Сатурн ръководи бедните, болните, пенсионерите... Управлява всички хора, които не са навръх върховете на обществото, а по-скоро са в основата на пирамидата.

По една или друга причина евентуално заради беднотия, политиката ще би трябвало да се занимава с тези всички хора и в положителна страна и отрицателна. В позитив - в случай че реши да се реформира опазването на здравето, в случай че се създадат по-добри обществени политики, евентуално поради по-хубавия аспект през лятото и пролетта с Юпитер ще има положителни промени във всички тези посоки.
Когато Сатурн влиза в символ като Риби се има и поради, че ще сме изправени и пред медицински провокации. Може да има нов вирус, само че по-скоро ще има по-широка заболеваемост. Възможно е и да има затворени страни, защото самият Сатурн значи бариера.

По принцип не е изключено да има доста нови вируси, които са модифицирани, за които никой нищо не споделя. Сатурн е рисков също, тъй като може да има естествени катаклизми, които са взимодействие сред земята и водата, което постоянно е много неприятно. Интересен факт е, че Сатурн е бил в Риби по време на Априлското въстание и по време на цялата Руско-турска освободителна война.

Сатурн в Риби ще даде една тенденция за промени, които народът ще изисква, тъй като когато приказваме за събитията 1876-1878г. нещата са тръгнали от низините, с цел да се получи по-късно капакът, който е пристигнал с разгарянето на Руско-турската война. Тези промени може и да се случат в България, не е изключено.

Друга движеща планета, която дава отговор за протестите, е Уран, а той ще е доста деен през април и май, ноември и декември на 2023 година Началото на 2024 година чакаме много огромни земетресения със стачки, митинги, неодобрение на синдикатите.

Плутон сменя своя знак напролет на 2023 година и това към този момент е доста съществено, тъй като тази планета ще стои във Водолей 20 години. Това е планетата на най-голямата промяна, на най-дълбинните промени, тази която в действителност те прекатурва и те изважда с хастара на открито. Водолей е знак вид " очаквай непредвиденото " и когато в него влезе една такава планета, която постоянно е скрита, е доста рисково, тъй като ще развие свърх доста технологиите.

Плутон ръководи тайните служби, разузнаването, контраразузнаването, шпионажа. Представете си в ръцете на тези служби високи технологии от чужд тип... Той самият ще тръгне да развива и военната индустрия в тази посока, тъй като той е висша октава на марс. Марс е война, а Плутон е загадка, скрита, хибридна и доста продължителна война, която е зад кадър. Пълна цифровизация на света, която стартира идващите 20 години.

Плутон е планета, която носи гибел, която носи концепцията по какъв начин тъкмо ще се реализира прехода на индивида към величие. Той от една страна може да ускори обстановката и интереса на хората към гибелта или да има гибел по тъкмо едни странни и необикновени способи. От друга страна той ще разкрие тайните на това, което е зад невидимата действителност, зад материята и доста от кодовете за величие. Не инцидентно Плутон ръководи ДНК-то, което беше разчетено на 26 юли през 2000 година
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР