Жената, която пострада при падането на дърво в София, е

...
Жената, която пострада при падането на дърво в София, е
Коментари Харесай

Линейката за ранената жена пристигнала за 19 минути, адресът подаден грешно

Жената, която пострада при рухването на дърво в София, е настанена в столичната болница „ Царица Йоанна - ИСУЛ ” със строшен крайник и строшаване в региона на кръста. Дърво падна и рани дамата на столичната ул. " Тракия " този следобяд.

От Центъра за незабавна здравна помощ обясниха за Дарик, че колата за спешна помощ е пристигнала за 20 минути от момента на повикването.

Дърво падна и рани млада жена

" В 14.39 часа постъпва при нас сигнала от телефон 112 и в 14.40 часа, т.е. минута по-късно потегля първата кола за спешна помощ, която е дребна и потегля от ВМА. По-добре да пратим дребна кола за спешна помощ и да има човек на място, в сравнение с да чакаме да се освободи огромна ", разяснява представителят на столичната незабавна помощ Катя Сунгарска.

Тя изясни, че колата за спешна помощ е била на място на 19-тата минута - в 14.59 часа, като по думите й адресът бил подаден неверно. " Пише " Княз Дондуков ", ул. " Тракия " 2А, ъгъла на " Княз Дондуков " и ул. " Тракия ". Княз " Дондуков " и ул. " Тракия " са успоредни. Освен това " Дондуков " е в ремонт и водачът е обикалял, с цел да може да стигне ", сподели Сунгарска.  
Колата на незабавна помощ е била дребна, защото в този миг центърът не е разполагал с други свободни коли.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР