Жената, която бе убита тази сутрин в Тервел, е имала

...
Жената, която бе убита тази сутрин в Тервел, е имала
Коментари Харесай

Има видеозаписи на жестокото убийство на улицата в Тервел

Жената, която бе убита тази заран в Тервел, е имала ограничаваща заповед против някогашния си брачен партньор от 2017 година, заяви на брифинг окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

 Жена е убита в Тервел, търсят причинителя Виж още

Именно някогашният брачен партньор - Фаредин Мемиш Ахмед, на 51 години, е обвинен за убийството и сега е търсен от Окръжната прокуратура и ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич.

Мъжът е нарушавал ограничаващата заповед, за което е бил глобен.

Жената, на 45 години, е пребита до гибел на улица " Черно море " в Тервел, където след подаден сигнал от жители към 8:00 сутринта е намерено тялото й.

Престъплението е осъществено с особена свирепост, сподели окръжният прокурор. Наказанието е от 15 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.

Предполагаме, че след два утринни диалога по телефона са се срещнали. Възникнал е скандал сред тях и убийството е осъществено на улицата, съобщи Радослав Бухчев.

Събрани са задоволително данни за причинителя. Има очевидци, доказателства и видеозаписи на придвижването на жертвата и килъра малко преди закононарушението. Все още е мъчно да се уточни повода за убийството, сподели окръжният прокурор.

Извършват се редица оперативно-издирвателни мероприятия, в които взе участие и контингент от жандармерията във Варна. На изходите на Тервел и Добрич се реализира пропускателен режим посредством полицейски КПП-та. Проверяват се всички коли.

Мъжът е строителен служащ на повикване. Има присъди отпреди 1995 година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР