Жената, която бе простреляна заедно с Алексей Петров, ще живее!

...
Жената, която бе простреляна заедно с Алексей Петров, ще живее!
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Любовницата на Алексей Петров ще оживее

Жената, която бе простреляна дружно с Алексей Петров, ще живее! Вече са минали най-критичните моменти и тя е без заплаха за живота, научи Lupa.bg. Както уеб страницата ни пръв разкри още през вчерашния ден, става въпрос за столичанката Мирослава Михайлова. 48-годишната рехабилитаторка и тенис треньорка е настоящата държанка на Алексей Петров. По-рано довечера Lupa.bg сензационно разкри, че.

Ранената жена е в " Пирогов ", където са ѝ направени две интервенции. Животът ѝ е изцяло вън от заплаха, само че към момента не може да бъде разпитана от служители на реда, тъй като е интубирана.

" Операциите считаме към този миг, че са сполучливи. Интубирана е, в тежко положение е ", заяви на брифинг шефът на болничното заведение доктор Валентин Димитров. Той разясни, че с цел да бъде разпитана, Мирослава би трябвало да е в схващане и да е екстубирана. В момента тя е на апаратна вентилация: " В схващане е релативно, само че тя не може да приказва. Бихме споделили, че сериозният миг е минал, само че положението ѝ остава е тежко ".

По думите на доктор Димитров е рано да се каже дали предстоят още интервенции, тъй като това се взема решение след това, в случай че се появят затруднения. Пациентката има защита, сподели шефът на " Пирогов ", само че отхвърли да разяснява самоличността ѝ, защото казусът е престъпен и се води следствие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР