Жената има къща с две стаи и казва, че няма

...
Жената има къща с две стаи и казва, че няма
Коментари Харесай

Румънка ще плати 16 500 евро за ток

Жената има къща с две стаи и споделя, че няма по какъв начин да изхарчи толкоз електричество, защото има единствено тв приемник, ледник, бойлер и няколко крушки. И четирите фактури са издадени на 26.10.2021 година и са със период за заплащане 10.11.2021 година, показва изданието " Газета де Суд ".

" От 2018-2019 година имам проблеми с ЧЕЗ. Дадох ги на съд и прекосих към ЕНЕЛ, стигнах до такава степен да заплащам паралелни фактури (...) Сега се оказах с фактури за над 80 000 леи. Имам къща с две стаи, какъв брой да харчат няколко крушки, един бойлер и един тв приемник ", разяснява дамата.

Тя е заела юрист и желае да даде на съд дистрибутора на електрическа енергия. По думите й сумата е неоправдана и е невероятно да бъде платена.

За сходни случаи имаше редица сигнали в румънските медии. През септември уеб сайтът g4media заяви, че рекордна фактура за електричество на стойност 739 000 леи (близо 149 314 евро) е получена от притежател на апартамент в град Куджир, окръг Алба, в който от над 20 години не живее никой.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР