Жената е ударила главата си и е с мозъчна контузия.

...
Жената е ударила главата си и е с мозъчна контузия.
Коментари Харесай

След бързо каране на тротинетка през нощта: Млада жена е с опасност за живота

Жената е блъснала главата си и е с мозъчна травма. Тя е карала по пътното платно и е паднала сама, без да е имало други транспортни средства към нея. Според информация на полицията се е движила с несъобразена скорост. 

Преди седмици при сходен случай в Бургас бе оперирано по неотложност петгодишно момче. Детето беше блъснало главата си при бързо втурване в Морската градина. Изследванията демонстрираха кръвоизлив в мозъка, което наложи да бъде направена животоспасяваща интервенция от екип нервохирурзи. Детето беше изписано в положително положение.

Специалисти предизвестяват да се употребяват защитни каски. А поради зачестилите произшествия столичните общински съветници предложиха нови правила за придвижване на тротинетките. Предложението е да се забрани придвижването им в паркове, градини, площади, тротоари и по пешеходни зони, софтуерно да се ограничи скоростта до 5 km/h в зоните, в които е неразрешено придвижването им, а във всички останали - до 25 km/h, също и възбрана за ръководство след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Предвидените наказания варират от 50 до 1000 лева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР