Жената до шеф Манчев - Ива Бека, прави сделки за

...
Жената до шеф Манчев - Ива Бека, прави сделки за
Коментари Харесай

Жената на шеф Манчев върти сделки за милиони

Жената до началник Манчев - Ива Бека, прави покупко-продажби за милиони. Любимата на кулинара, който се вихри в редица излъчвания, продава първокласни жилища в София, заяви " България Днес ".

Блондинката Бека е съветник в огромна компания за недвижима благосъстоятелност. Сред най-скъпите парцели, за които дамата до началник Манчев се грижи да бъде продаден, е съвременен панорамен пентхаус за продажба в квартал " Витоша ". Цената на жилището, което е с внушителните 625 кв. м повърхност, е тъкмо 850 000 евро, или малко над 1,5 милиона лв..

Освен жилища Бека движи покупко-продажби и по офиси, както и по земи. На един от тях цената му е 1,2 млн. евро. Той се намира в центъра на столицата.

Бека сигурно печели добре. Освен че е на заплата, тя получава и % комисиона от договорката. Най-често той е сред 1-3%, разясняват осведомени в сектора. Така че с една продажба обичаната на началник Манчев изкарва хиляди левове.

Ива има над 20 години опит в региона на продажбите на едро и дребно. Стартира кариерата си като формален представител на разнообразни италиански фешън марки у нас. Продължава развиването си в комерсиална компания, където заема мениджърски позиции.

Кулинарът и Бека се залюбиха преди близо 3 години. Първоначално двойката крие връзката си, само че в последните месеци лицето на " Кошмари в кухнята " и красивата русокоска постоянно са засичани дружно на всемирски събития.

В същото време Манчев разкри, че има сериозен проблем с очите. Готвачът страда от астигматизъм. Затова кулинарът винаги е с очила и не ги смъква и за секунда.

" Махна ли ги, виждам всичко размазано, изгубен съм без тях ", разяснява Манчев, който постоянно в себе си носи по няколко чифта очила.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР