Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера

...
Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера
Коментари Харесай

Жената до Гешев - интересна професия и интересни връзки

Жената до основния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на стълб до юрист, като пътьом е работила за водач на проведена незаконна група и за компания на Ковачки – откри инспекция на Биволъ. Тя се прочу и с имотните врътки за придобиване на рекордно на ниска цена апартамент от прокурорския очевидец Ваклин.
Това пишат в общирен материал " Биволъ ".

Според следствието им Детелина Ханчева е родом от Севлиево. През 2002 година тя влиза в новините като танцьорка в нощен бар в зимния курорт Боровец, похитена от известния самоковски престъпник Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 против 22 Януари 2002. Бойко Борисов, тогава в качеството си на основен секретар на Министерство на вътрешните работи оповестява, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София. Според изявленията от това време, Галев качил принудително в персоналния си мерцедес едното от девойките, а другото хукнало след тях и също се качило в колата. След разиграването на тази брутална сцена шефката на бар “Рай” съобщила в локалния полицейския сектор, че танцьорките са отвлечени. Едната от похитените също по този начин съумяла да изпрати по мобилния си телефон известие, че е в неволя. Полицията незабавно била вдигната на крайник и няколко часа по-късно Галев е арестуван на адреса си в столичния кв. Св Троица, до момента в който девойките са в дома му. Галев е задържан в началото по съмнение в похищение и обезчестяване, само че му е повдигнато обвиняване за блудничество. Той прекарва повече от месец в следствения арест.

Следовател по делото против Галев е Иван Гешев, който тогава работи в трета следствена работа. Неясно по какъв начин в хода на следствието част от материалните доказателства, уличаващи самоковеца, изчезват. Самата Ханчева също изчезва от делото. Както най-често се случва с делата, водени от Гешев, обвиненият е оневинен.

По това време Гешев и Галев са засичани от очевидци няколко пъти дружно в заведения, в които самоковецът е чест клиент. Юрий Галев приключи земния си път убит със седем патрона през 2012 година

Вижте цялото следствие ТУК.

Припомняме,че Фрог разкри безбожно ниската цена на която Ханчева е закупила жилище от собствен бизнес сътрудник, който с изключение на строителния бизнесмен и доста непосредствен другар на Гешев има общи сдружения с Александър Ваклин - главния очевидец по делото против Десислава Иванчева.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР