jenata.blitz.bgТой е един от любимите новинари в една от националните

...
jenata.blitz.bgТой е един от любимите новинари в една от националните
Коментари Харесай

Той е известен новинар от bTV и Нова, но на тази ретро снимка е неузнаваем!

jenata.blitz.bg

Той е един от обичаните новинари в една от националните ни малките екрани. Виждаме го на екрана всеки ден, само че способни ли сме да го познаем на кадър, когато е бил дете?

В момента той освен е водещ на утринните новинарски емисии на Нова телевизия, само че е и лице и емблема на медията. Досетихте ли се към този момент кой е?



Е няма да ви караме повече да чакате. Става въпрос за Богомил Грозев.

Той се причислява към фамилията на NOVA през 2013 година Преди това има повече от 13 години журналистически стаж. Кариерата му минава през школата на радиото, печатните издания и малкия екран. Работи в Дарик радио, сп. Тема, в. Сега и в. Банкер, до момента в който не открива, че малкия екран е неговото предопределение. Следват 6 години в bTV, където за следващ път затвърждава журналистическия си гений и бързо се потвърждава със задълбочените си стопански материали, живи включвания от бедстващи региони, както и с отразяването на тематики в региона на строителството и превоза.

В ефира на NOVA, с изключение на лице на утринните новинарски излъчвания, продължава да бъде на мястото на събитията и да прави феновете очевидци на най-важното за деня.  



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР