Жена загина при пътен инцидент по международния път от Петолъчката

...
Жена загина при пътен инцидент по международния път от Петолъчката
Коментари Харесай

Жена загина след сблъсък на камион и туристически бус на Петолъчката

Жена почина при пътен случай по интернационалния път от Петолъчката към граничен пункт " Лесово ". Катастрофата е станала малко преди 12 часа. ТИР с румънска регистрация и микробус, пренасящ румънски туристи, са се сблъскали край ямболските села Чарган и Козарево.

В микробуса са пътували петима възрастни и едно дете на 6 години. След конфликта в хирургично поделение е настанен водачът на микробуса, а останалите пасажери в транспортното средство са прегледани и освободени.
Д-р Веселин Цонев, Спешно поделение, МБАЛ „ Св. Пантелеймон ", Ямбол: Един мъж е признат който е с контузия на черепа, с дребен кръвоизлив в мозъка. Стабилно му е положението, няма заплаха съответна за живота му.
Главният път остана затворен за часове, до момента в който се извършваше огледът на местопроизшествието. Автомобилният трафик беше пренасочван през Ямбол и Елхово. В късния следобяд придвижването беше възобновено. В този сектор злополуките с ранени и починали са с висока централизация, макар положителната отвесна и хоризонтална маркировка по кръстовищата. Последният случай беше на Спасовден, с. Жителите на близките обитаеми места упорстват за създаване на кръгово кръстовище или надлез с цел да бъдат избягвани злополуките.
 Възстановено е придвижването по пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт Възстановено е придвижването по пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово "
Възстановено е придвижването по пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт "Лесово ", в сектора Козарево - Могила от км 260 до км 255, където по-рано стана тежка злополука. Жена заги...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР