Жена загина при катастрофа в Шумен, потвърдиха за БТА от

...
Жена загина при катастрофа в Шумен, потвърдиха за БТА от
Коментари Харесай

Жена почина в катастрофа в Шумен, блъснал я е дрогиран 18-годишен шофьор


Жена почина при злополука в Шумен, потвърдиха за Българска телеграфна агенция от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

По данни на пресцентъра на полицията в града, сигнал за зародило пътно произшествие на кръгово кръстовище на шуменския бул. „ Симеон Велики “, до хипермаркет, е подаден нощес, в 21:18 часа.

Към мястото на злополуката са ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. Установено било, че са се блъснали излизащ от хипермаркета автомобил „ Ситроен Саксо “ и „ Волво XC60 “, който се движел по булеварда. 

В болничното заведение в Шумен са откарани две дами, които пътували в ситроена, само че едната е умряла, а другата е била контактна при постъпването си в лечебното заведение. 

Очевидци на злополуката споделиха пред кореспондент на Българска телеграфна агенция, че са станали очевидци на ужасяваща панорама, до момента в който избавителни екипи на пожарната са вадили двете дами от автомобила. По непотвърдена информация, жертва на пътното произшествие е млада жена.  

Водачът на автомобила „ Волво “ е 18-годишен шуменец, който е арестуван. Той е тестван за шофиране след приложимост на опиати. Отчетена е позитивна на амфетамин проба. Младежът е дееспособен. Има шофьорска брошура от края на месец май, допълниха от пресцентъра на полицията в Шумен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР