Жена, за която се предполага, че е член на семейството

...
Жена, за която се предполага, че е член на семейството
Коментари Харесай

Намериха роднина в Южна Корея на децата, чиито останки стояха в куфари в Нова Зеландия

Жена, за която се допуска, че е член на фамилията на двете деца, чиито остатъци бяха открити в куфари в Нова Зеландия, се намира в Южна Корея, заяви полицията в Сеул в понеделник, съобщи Ройтерс.
Още по темата
Жената, новозеландка от корейски генезис, е пристигнала в Южна Корея през 2018 година и от този момент няма данни да е напускала на страната, заяви полицейски чиновник пред Ройтерс.

Местонахождението ѝ и дали е имало други родственици с нея, когато е пристигнала в Южна Корея, към този момент не е известно.

" Новозеландската полиция е поискала удостоверение дали лицето, което може да е обвързвано с престъпния случай, е в Южна Корея ", съобщи полицейският чиновник, допълвайки, че поради последния ѝ адрес и възраст, тя може да е майка на децата.

Новозеландската полиция стартира следствие на ликвидиране в Окланд този месец, откакто останките на децата бяха открити от семейство, което преглеждало наличието на склад за багаж, който бил закупен, без да бъде огледан авансово.

Децата са били умряли преди няколко години, а куфарите са били на склад най-малко три или четири години, съобщи полицейски контрольор Тофилау Фамануия Велуа.

Семейството, което е разкрило телата, не е обвързвано с гибелта им.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР