Жена-водач на лек автомобил е настанена в МБАЛ Монтана след

...
Жена-водач на лек автомобил е настанена в МБАЛ Монтана след
Коментари Харесай

Жена-шофьор е в болница след пътен инцидент на светофар в центъра на Монтана

Жена-водач на лек автомобил е настанена в МБАЛ Монтана след пътен случай на светофарна уредба в центъра на регионалния град.

На 16.10.2023 година към 19,30 ч. на кръстовището на бул. " Трети март " с бул. " Александър Стамболийски ", 18-годишен лидер от град Монтана при ръководство на лек автомобил " Волво В 50 " с монтанска регистрация навлиза на забранителен жълт сигнал в кръстовището и подхваща завой наляво, като не пропуща и удря насрещно идващия лек автомобил „ Фолксваген Голф 4 “ с монтанска регистрация, ръководен от 46-годишна жителка на монтанското село Благово.

Лекият автомобил " Фолксваген " също бил навлязъл на жълт забранителен сигнал, при работеща в естествен режим светофарна уредба.

Вследствие на зародилото ПТП дамата лидер е настанена под лекарско наблюдаване в хирургично поделение на МБАЛ Монтана с комоцио, без заплаха за живота.

Направените проби за приложимост на алкохол на двамата водачи са негативни.

По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, писмен знак " б ", вр. с член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР