Жена в индонезийската провинция Джамби беше погълната цяла от питон,

...
Жена в индонезийската провинция Джамби беше погълната цяла от питон,
Коментари Харесай

Огромна змия уби и погълна цяла жена

Жена в индонезийската провинция Джамби беше погълната цяла от питон, съгласно локални медии, представени от Би Би Си.

Убитата от змията жена се е казвала Джахра, била е на 50 години и се е занимавала със събиране на каучук.

Във съдбовния ден отишла на работа в каучуковата ферма. На идващия ден - понеделник, е оповестена за изчезнала, откакто не се прибрала през нощта. Били проведени групи за търсене.

Ден по-късно селяни разкрили почиващ си питон, погълнал нещо огромно. След като умъртвили змията и я разрязали, те разкрили тялото на дамата.



„ Жертвата е открита в стомаха на змията ”, разяснява началникът на полицията в Бетара в Джамби, добавяйки, че тялото е изглеждало съвсем непокътнато.

Той разясни, че брачният партньор на починалата е разкрил в неделя вечерта някои от нейните облекла и принадлежности, които е употребила в каучуковата ферма и това го е предиздвикало да повика група за търсене.



Змията, погълнала Джахра, е била дълга повече от 5 метра.

Въпреки че сходни произшествия са необичайност, това не е първият случай, когато човек в ​​Индонезия е погубен и изяден от питон.

Питоните са най-големите змии в света, като през 1912 година е хванат образец с дължина 10 метра.

Те гълтам храната си цяла. Челюстите им могат да се разтягат и да обзет даже доста огромна плячка.



Обичайно питоните се хранят с плъхове и други дребни бозайници, само че откакто доближат избран размер стартират да атакуват и огромни животни, с цел да си набират нужните калории.

„ По създание те могат да станат толкоз огромни, колкото постанова плячката им ”, разяснява Мери-Рут Лоу, чиновник по запазване и проучване на резерватите за диви животни в Сингапур и прибавя, че тя може да включва диви свине и даже крави.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР