Жена в Аляска разказва, че е скочила и е изкрещяла,

...
Жена в Аляска разказва, че е скочила и е изкрещяла,
Коментари Харесай

Мечка нахлу при жена, ползваща външна тоалетна

Жена в Аляска споделя, че е " скочила и е изкрещяла ", откакто е била нападната от мечка, до момента в който употребила тоалетната, заяви Би Би Си.

Шанън Стивънс била ранена, до момента в който употребила отдалечена външна тоалетна край езерото Чилкат. След като чул писъците ѝ, братът на Стивънс отишъл да види какво е предизвикало шумотевицата, единствено с цел да открие главата на мечка в дупката на тоалетната. Шанън споделя, че раната е породена или от захапване, или от нокътя на животното.

Тя прекарвала уикенда в юрта с брат си Ерик и приятелката му, когато се случил случаят. По-рано вечерта били приготвили салами на открита камина. " Излязох и седнах на тоалетната и незабавно нещо ме захапа за дупето, когато седнах ", сподели тя. Изкрещяла на брат си, който излязъл с факел, с цел да ѝ помогне. След като го насочила към тоалетната, Ерик видял „ тъкмо там, на равнището на тоалетната седалка,мечешка физиономия “, сподели той.



Те изтичали в юртата, решавайки там да чакат настъпването на деня. Шанън обработила раната си благодарение на аптечка. На идната заран те видяха следи от мечи лапи до камината и пристройката. Биологът от Аляска за риба и дивеч Карл Кох сподели пред KTOO News, че счита, че животното е било черна мечка. „ Тя може да е единственият човек, на който това се е случвало. Не бих се изненадал, в случай че през годините и на други хора са се случвали странни неща - само че през февруари да седнеш в пристройка и да ти се случи нещо сходно е доста извънредно.”

Шанън споделила пред „ Анкъридж дейли нюз”, че в бъдеще ще практикува практиката „ първо гледай, след това сядай”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР