Жена твърди, че е станала жертва на агресия от страна

...
Жена твърди, че е станала жертва на агресия от страна
Коментари Харесай

Жена твърди, че е нападната и бита от таксиметров шофьор СНИМКИ

Жена твърди, че е станала жертва на експанзия от страна на таксиметров водач. За притеснителния случай информация се популяризира в обществените мрежи. Това става в анонимна обява, споделена в група за водачи от Бургас.

Дамата написа, че е била " засечена " от въпросния лидер на улица в града, до момента в който карала. Тя му подала звуков сигнал, на което водачът " дал отговор " с циничен жест. Спречкването не приключило единствено с това. Потърпевшата твърди, че по главата ѝ били нанесени и удари от таксиметровия лидер.

" Когато слезнах да го попитам какво прави ме наплю, излезе от колата и ми нанесе удари по главата ", написа дамата, която прецизира, че е подала сигнал до органите на реда.

По думите ѝ грозната обстановка била забелязана от доста минувачи. Разпространени са и фотоси на посочения за причинител на посегагелството:

Вижте цялата обява на дамата, която е споделена анонимно във Фейсбук:

" Сече ми пътя, бибитнах му… Естествено сподели ми междинен пръст. Когато слезнах да го попитам какво прави ме наплю, излезе от колата и ми нанесе удари по главата. Голям мъж ли се почувства като би жена? Имаше много очевидци. Подала съм тъжба в полицията!

Постът е неизвестен, с цел да не тормозя околните си! "

GlasNews продължава да следи тематиката, подготвени сме да дадем думата и на засегнатата страна.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР