Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател,

...
Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател,
Коментари Харесай

Работодател се подигра с жена: Изплати ѝ обезщетение с жълти стотинки

Жена скочи против присмехулно отношение на към този момент някогашния си шеф, който изплатил дължимото ѝ обезщетение с жълти стотинки .

Доскоро Теодора Бечева работела като сервитьор в ресторанта на „ Дома на техниката “ във Враца. Заведението затворило, трудовите връзки били прекъснати и някогашният ѝ към този момент шеф Георги Крумов, прочут в града с прякора си Жоро Саламчето, ѝ дължал обезщетение, което решил да изплати с... доста жълти стотинки.

Как се развили нещата описа самата Теодора в обществените мрежи:

" Дълго се чудех дали да споделя ... Но най-после взех решение, че е извънредно време някой да опише най-малко за част от подигравките, които този благ човечец сервира всекидневно на личния състав си “, написа тя.
 Така наподобяват парите за компенсацията. Facebook
„ След два месеца обещания, ангажименти и отсрочване господин Крумов реши да ми изплати част от полагащото ми се по закон обезщетение, на което срокът е изминал, с монетки от по 1 и 2 стотинки . И, несъмнено, аз, като добър човек, би трябвало да му вляза в ситуацията, тъй като неговата акция и компаниите му не работели добре, нямали оборот и той, видиш ли, бил разрушил касичките на децата си, с цел да може да ми заплати. А на всичкото от горната страна трябваше да чувам по какъв начин децата му крещят от колата: Върнете си ни парите.  Ако това не е насмешка, не знам какво е?! ", показва още дамата.

Очакваме позицията и на работодателя Георги Крумов за тази обстановка. И сме подготвени да я публикуваме.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР