Жена сигнализира за притеснителен случай в София.Тя разказва, че е

...
Жена сигнализира за притеснителен случай в София.Тя разказва, че е
Коментари Харесай

Внимавайте! Младеж зададе въпрос на жена, а после я нападна

Жена алармира за стеснителен случай в София.

Тя споделя, че е станала жертва на апашка демонстрация в жк. " Свобода ", като приканва жителите на региона да бъдат внимателни.

Неизвестен юноша се доближил към нея, до момента в който чакала на спирката пред бл. 2. И я попитал за номера на рейсовете, които отиват към кв. " Обеля ". В същия миг с внезапно придвижване дръпнал колието, което дамата носила на врата си.

Столичанката добавя, че бижуто не било златно. Тя дава и изложение на облеклата, с които бил апашът. Той бил с елек с камуфлажна шарка.

Потърпевшата не разкрива дали е подала сигнал в Министерство на вътрешните работи. Вижте целия роман на дамата, споделен в мрежата: " Здравейте, в квартала има юноша, който ти дърпа колието.  Такъв е моят случай, колието ми не беше златно.

Той се навежда към жертвата и пита какво отива до " Обеля ", и в този миг се навежда и дърпа колието. Облечен е с елек вид камуфлажна шарка. Моля, пазете се. Това се случи на спирката в " Свобода ", бл. 2 "

Припомняме, че при започване на месец февруари друга апашка демонстрация бе осъществена в квартал на столицата. В " Красна поляна " 21-годишен преби грубо и влачи лекарка в опит да задигне чантата й. Извършителят се оказа прочут на органите на Министерство на вътрешните работи, а за деянията му жители бяха алармирали и в обществените мрежи.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР