Жена се удави, а 11-годишно дете изчезна във водите на

...
Жена се удави, а 11-годишно дете изчезна във водите на
Коментари Харесай

Жена се удави, дете изчезна в морето край Слънчев бряг

Жена се удави, а 11-годишно дете изчезна във водите на Черно море край Слънчев бряг и досега не е намерено, съобщи Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.

Инцидентът е станал нощес, сред шести и седми избавителен пост, против бистро " Кораба ". Съобщението за него е подадено в Районно ръководство - Несебър в 20.13 ч.

Жената е чешка туристка с букви О.Б., отседнала в хотелски комплекс в курорта. Тя е на 61 година

Виждайки, че се дави, 38-годишен мъж се хвърлил във водите, с цел да помогне. 38-годишният И. М. от Габрово успял да извади дамата, само че тя умряла.

Пред полицията И. М. споделил, че е забелязал и дете, което потънало и повече не съумяло да излезе на повърхността. Служители на " Морска администрация " и " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " почнали търсене, само че не разкрили тялото на детето.

Изчезналото момиченце е 11-годишно от виетнамски генезис, непрекъснато пребиваващо в Чехия, отседнало дружно с О.Б. и 13 годишната си сестричка в Слънчев бряг.

Двете деца влезнали в морето с О.Б., само че 11 годишното момиченце почнало да се дави. Викайки за помощ, дамата првлякла вниманието на И.М., който успял да извади от водата само нея. 

Издирването продължава. Тялото на умрялата е откарано за аутопсия в " Съдебна медицина " към многопрофилната болница в Бургас.

Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР