Жена се обърна към хора в социалните мрежи за съвет,

...
Жена се обърна към хора в социалните мрежи за съвет,
Коментари Харесай

Жена намери тайна стая в дома си с детски рисунки и стряскащ надпис ВИДЕО

Жена се обърна към хора в обществените мрежи за съвет, откакто откри загадка стая в дома си с детски рисунки по вътрешните стени. Тя разказа за злокобното си откритие във видео, което разгласява в TikTok.

Във видеото момичето отваря дребен люк в стената и намира стая с детски рисунки, окачени по стените. Нейните фенове в TikTok я приканиха неотложно да се обади в полицията.

Жената сподели, че люкът е заключен от вътрешната страна, след което обърна камерата, с цел да покаже думите „ барака на любовта “, изписани до рисунки на звезди, усмихнати лица и знаци за мир. На други места са написани имената Ребека, Кели и Сара, което допуска, че тези девойки са прекарали време в декориране на скритата стая.

Потребителите на обществените медии обаче посрещнаха странното изобретение на момичето с паника, като споделиха, че стаята губи своята непорочност заради обстоятелството, че на стената е написано „ любовна барака “.

„ Това е или занимателно малко укритие, или най-страховитото място в миналото “, написа един.
 Тайна стая, загадка стая, рисунки по стените, имена на девойки, заключени от вътрешната страна, барака на любовта, обществени мрежи, страховита находка, Някои от феновете на момичето бяха доста уплашени и предложиха да се обади в полицията. Снимка: indy100
Друг консуматор прибавя, че са се надявали, че децата от 90-те в действителност са харесали „ Love Shack “ на B 52 и по тази причина са създали знака.
what do i do?

„ Намерих загадка стая в къщата си. Заключена е от вътрешната страна. Какво да върша? “ — собственичката на къща с загадка стая подписа видеото си.

Видеото стана вирусно и за малко време получи повече от 2,1 милиона гледания. Някои от феновете на момичето бяха доста уплашени и предложиха да се обади в полицията.

" Обадете се на полицията. Определено би трябвало да кажете на управляващите, по-добре е да оставите някой да разбере, в сравнение с да си затваряте очите за нещо, което може в действителност да се нуждае от внимание ", написа консуматор на TikTok.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР