Жена се натъкна на неприятна изненада в кутията с натурален

...
Жена се натъкна на неприятна изненада в кутията с натурален
Коментари Харесай

Стряскаща изненада! Пловдивчанка си купи натурален сок от магазина, но вътре имаше...

Жена се натъкна на неприятна изненада в кутията с естествен сок, с която се върнала от магазина. Тя останала отвратена, когато разкрила " медуза " в напитката, написа Trafficnews.bg.

" Няколко пъти съм попадала на постове и публикации в интернет пространството по отношение на жители, които са намирали сходства на медузи, червеи и всевъзможни мекотели в сокове, които от своя страна настояват, че са натурални, 100%-ви и така нататък Днес аз също открих някакъв тип мекотело ", споделя тя.

Докато си сипвала сок, внезапно нещо като че ли запушило гърлото на кутията, след което в чашата изпаднало упоменатото " нещо ". " Като го подвигнах видях, че е наподобява на медуза, не желая и да си помислям какво е в действителност ", разяснява дамата своето изобретение.

" Явно няма значение към този момент коя марка сок се пие, очевидно са изпуснали контрола, щом са позволили да има всякакви неидентифицирани неща в тях. Не пия газирани питиета, виждам да са единствено натурални, само че към този момент виждам, че и натуралните крият " изненади " ", разяснява дамата. Тя се притеснява, че няма да е последната, разкрила нещо неправилно в сока си.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР