Жена с няколко деца от американския щат Канзас, ръководила женски

...
Жена с няколко деца от американския щат Канзас, ръководила женски
Коментари Харесай

Осъдиха на 20 г. затвор американка за командване на батальон на ИД

Жена с няколко деца от американския щат Канзас, управлявала женски батальон на групировката " Ислямска страна " (ИД) по времето, когато живяла в Сирия, получи през днешния ден оптималната присъда от 20 години затвор, съобщи Асошиейтед прес.

42-годишната Алисън Флюк-Екрен се призна за отговорна, че е управлявала батальона " Хатиба Нусайбах " - формирование, в което към 100 дами и девойки, някои на възраст 10 години, били обучавани по какъв начин да боравят с автоматизирано оръжие и да взривяват гранати и колани с експлозиви.

Една от дъщерите на Флюк-Екрен твърди, че е предходна през такова образование. Тя и най-големият наследник на подсъдимата приканиха съдията за оптималната присъда. Те обявиха, че са били измъчвани физически и полово от майка им, като разказват нейното отношение с ужасяващи елементи в писма до съда. Флюк-Екрен отхвърля да е малтретирала децата си.

Фактът, ч е тя е родена в Съединени американски щати и се е издигнала до управителен пост в ИД прави нейната история единствена по рода си. Според прокурорите по делото малтретирането на децата ѝ от ранна детска възраст оказва помощ да се изясни по какъв начин тя е съумяла да се издигне от живот във плантация в Оувърбрук, Канзас, до началник в ИД в Сирия, с минало и в Египет и Либия.

Флюк-Екрен изиска присъда от две години, с цел да може да отгледа другите си, по-малки деца. В дълга тирада тя пое отговорност за дейностите си, само че отдели множеството време в опит да оправдае държанието си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР