Жена, работеща като телефонист в кабелен оператор в щата Мисисипи,

...
Жена, работеща като телефонист в кабелен оператор в щата Мисисипи,
Коментари Харесай

Жена спаси живота на мъж от 1300 километра разстояние ВИДЕО

Жена, работеща като телефонист в кабелен оператор в щата Мисисипи, е избавила живота на клиент от щата Мичигън (разстоянието сред двата щата е 800 благи, което е към 1287 км - б.а.).

65-годишният Дан Магенис се обадил предходната седмица на кабелния си оператор, с цел да заяви за механически проблем.

Тогава дамата, която приела позвъняването му, споделила, че може да му спомага да възвърне изгубения сигнал на тв приемника си.

Тогава Магенис присъединил телефона си на високоговорител, оставил го на масата в дневната и се заел с тв приемника, до момента в който служителката го направлявала малко по малко какво би трябвало да направи.

В един миг обаче на мъжа му призляло и спрял да приказва. Тогава дамата се тормозила и попитала дали всичко е наред. След като в продължение на няколко секунди не получила никакъв отговор служителката неотложно позвъняла на 911.

,,Започнах да се паникьосвам. Исках да кажа нещо, само че просто не можех, нито можех да помръдна. След 20-30 секунди започнах да осъзнавам, че е инсулт, само че нямаше никакъв метод да кажа на служителката какво ми се случва'', споделя Дан Магенис пред една от локалните медии.

,,Бях уверена, че нещо става. Усещах през слушалката, че има нещо неправилно. Реших, че би трябвало да работя бързо и набрах 911 и оповестих на управляващите какъв е проблемът'', споделя служителката.

На адреса на мъжа незабавно е изпратен медицински екип, който го транспортира в болничното заведение. 65-годишният американец е вкаран в операционната зала за унищожаване на кръвен съсирек в лявата част на мозъка му, провокиран от артериално свиване.

Операцията минава сполучливо и два дни по-късно Магенис е изписан от болничното заведение, като има напълно дребни нарушавания в говора.

Днес той е извънредно признателен за своевременната реакция на служителката на кабелния оператор.

,,Ако не беше тя, не знам дали през днешния ден щях да бъда жив'', признава той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР