Жена пропътува повече от 1500 мили, носейки праха на домашния

...
Жена пропътува повече от 1500 мили, носейки праха на домашния
Коментари Харесай

Жена пропътува 1500 мили, носейки пепелта на домашния си хамстер на обиколка на неговите „любими“ места

Жена пропътува повече от 1500 благи, носейки праха на домашния си хамстер на обиколка на неговите „ обичани “ места – в това число Лувъра и Бъкингамския замък.

47-годишната Лиза Мъри-Ланг придвижи Спъд във флакон на огърлица до някои от най-разпознаваемите забележителности в Европа. Тя посети Лондон, Париж и Амстердам в края на предходната година - със Спъд, провесен на врата й. Лиза от Бирмингам беше направила модели на градовете, в които Спъд да играе по време на Covid, които той обичаше.

Така че тя реши да вземе праха му със себе си в гибелта - и театралничи за фотоси на известни места. Това идва, откакто тя похарчи £3,5k и пропътува 7000 благи, с цел да разпръсне част от праха му на плаж в Хонолулу, Хавай. Лиза, разходка на кучета, сподели: „ Приятно топло възприятие е, че към момента пътуваме дружно.

„ Имам възприятието, че той към момента участва в нашите завършения. Където и да пътувахме, гледах огърлицата му да се вижда. Медальонът виси, тъй че той е тъкмо над сърцето ми. Толкова е ут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР