Жена претърпя клинична смърт след автомобилна катастрофа и разказа за

...
Жена претърпя клинична смърт след автомобилна катастрофа и разказа за
Коментари Харесай

Жена оживя след клинична смърт и разказа за отвъдното

Жена претърпя клинична гибел след автомобилна злополука и описа за своите видения за задгробния живот, оповестява Express.
Хелън е взела участие в тежка автомобилна злополука. В резултат на това тя е имала краткотрайно прекъсване на сърцето. Жената е писала до Фондацията за проучване на и е разказала за своите видения, написа Блиц.
 Учени показаха тъкмо какъв брой време след гибелта в действителност умираме Учени показаха тъкмо какъв брой време след гибелта в действителност умираме
При пocмъртнo дaрявaнe здрaвитe oргaни ce взeмaт oт пoчинaл чoвeк и ce трaнcплaнтирaт нa чoвeк, кoйтo ce нуждae oт тях. Вaжнo e ceмeйcт...
Хелън твърди, че преди да се върне към живота, тя се е чувствала като един атом в безспорна празнина.
" Когато умрях, бях заобиколена от чернота. Нищо не виждах и не чувах. Не знаех нито за гибелта, нито даже за съществуването като цяло “, разказала е тя.
Жената е отбелязала, че това е приличало на сън, само че с цялостно осъзнаване на себе си.
„ Почувствах се като част от всичко, като че ли бях един атом и бях обвързвана с атомите към мен. Не усещах нищо друго, с изключение на успокоение “, декларирала е Хелън.
 8 песни, които разсъниха от кома пациенти и ги върнаха към живота (ВИДЕО) 8 песни, които разсъниха от кома пациенти и ги върнаха към живота (ВИДЕО)
Вашите обичани песни и мелодии могат да спасят живота ви. Затова не се колебайте да ги споделите с вашите другари и семейство. Важно е...
Малко евентуално е съществуването на задгробен живот в миналото да бъде потвърдено или опровергано, само че учените имат вяра, че вярата в него може да бъде от изгода за хората.
„ Идеята за опцията за величие може да има позитивен резултат върху здравето “, смята Сузана Нюкомб, учител по религиозни проучвания.
Тя е пояснила, че вярата може да помогне на тялото да се бори със болесттите и да усили шанса за спонтанна ремисия.
Учените имат вяра, че сходни ярки видения се предизвикват от мозъчна активност, когато човек е покрай гибелта.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР