Жeна преби с дървен кол 10 г. по-млад мъж от

...
Жeна преби с дървен кол 10 г. по-млад мъж от
Коментари Харесай

55-г. жена смаза от бой мъжага в Поликраище

Жeна преби с дървен прът 10 година по-млад мъж от нея в Поликраище и ще лежи 13 денонощия в ареста на Горна Оряховица за безчинство, написа в. "Борба ".

Свадата сред съседите станала в понеделник малко преди среднощ. 55-годишната жена си била пуснала мощно музика от остаряло радио „ Респром” в градината. Забележка й направил 45-годишният комшия, който помолил да понижи звука. Жената обаче била очевидно солидно почерпена и сред двамата избухнала словесна престрелка. След това абсурдът прераснал в ръкопашен пердах.

Накрая дамата сграбчила дървен прът и почнала да постанова съседа с него. Независимо от разликата във възрастта и пола комшийката се оказала по-силна и много солидно набила мъжа. През това време се намесили други съседи, които се обадили на тел. 112 към 23:30 часа и поискали помощ…

Изпратеният на адреса екип открил, че разпрата е зародила сред 55-годишната жена и 45-годишния й комшия. Жената отправила хули, закани и обиди към него и му нанесла удар с кола в региона на главата.

След намесата на полицията тя е отведена в полицейското ръководство в Горна Оряховица и й е формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство. Съдът пък отредил на среднощната хулиганка рекордните 13 денонощия престой зад решетките.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР