Жена пострада тежко при инцидент с градски автобус в Хасково.

...
Жена пострада тежко при инцидент с градски автобус в Хасково.
Коментари Харесай

Ампутираха ръката на жена - притиснала я врата на автобус

Жена пострада тежко при случай с градски рейс в Хасково. При слизане вратите затиснали ръката ѝ и транспортното средство я влачило в продължение на няколко метра. Жената е настанена в болница, наложила се е ампутация на ръката ѝ, оповестява.

„ На долното ходило на рейса видях една чанта - нейната. Веднага и аз се разписках и водачът спря. Представям си, че тя е слязла и е подала ръката си, с цел да вземе чантата. Не е могла, тъй като вратата се е затворила”, изясни кондукторът Диана Георгиева.



„ При огледа на произшествието е открито, че дамата е влачена 5-6 метра от затварянето на вратите до прекъсването на автобуса”, уточни районният прокурор на Хасково Румен Сираков.

Според показанията на водача дамата е била отвън рейса, когато е затворил вратата.

„ Обясни, че е видял, че е излязла и е видял гърба ѝ. Той незабавно се обърнал, с цел да се включи в придвижването. Помислил, че към този момент е слязла и е затворил вратите”, добави Сираков.



Възрастната жена е откарана в болница в Пловдив. Разследването към този момент се води за причиняване на междинна телесна щета. Предвиденото по закон наказване е до 3 години затвор.

„ Шофьорът е на 64 години. Няма престъпни прояви към сегашния миг. След случая е тестван за алкохол, няма открит подобен в кръвта”, изясни Сираков.

Колегите на водача изясняват, че постоянно внимават при тръгване и прекъсване. Това е първият сходен случай за работещите във компанията транспортьор.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР