Жена пострада при инцидент в зоопарка в Стара Загора. Това

...
Жена пострада при инцидент в зоопарка в Стара Загора. Това
Коментари Харесай

Жена постарада при инцидент в зоопарка в Стара Загора

Жена пострада при случай в зоопарка в Стара Загора. Това съобщи директорът на зоологическата градина доктор Ивелина Илиева.

Случаят е от 8 май, когато по време на разходка със фамилията си потърпевшата е пробвала да погали пони. Тя е минала защитните парапети и е провряла ръката си през защитните ограждения. В този миг животното е протегнало ръка и е захапало два от пръстите на дамата.

„ При обзор на записите от системата за видеонаблюдение е видно, че потърпевшата, дружно с придружители, минава около две указателни табели, съдържащи възбрана за хранене и допир до животните. Табели с разпоредбите за държание на посетителите има на територията на целия зоопарк “, прецизират в позиция от пресцентъра на локалната администрация.

От управлението на община Стара Загора показват страдание към потърпевшата и молят посетителите да бъдат виновни към себе си и животните.

Това е първият случай на експанзия от животно в зоологическата градина, само че преди година заради неспазване на разпоредбите и непозволено хранене на животни от страна на гости почина бял паун.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР