Жена получи най-доброто усещане за дежа вю, благодарение на функцията

...
Жена получи най-доброто усещане за дежа вю, благодарение на функцията
Коментари Харесай

Google снима жена на едно и също място 9 години по-късно

Жена " получи " най-хубавото чувство за дежа вю, с помощта на функционалността Street View на Гугъл. 

Лиан Картрайт от Карлайл е била хваната два пъти в Гугъл Maps на едно и също място – през девет години.

41-годишната майка споделя, че е била „ изумена “, когато схванала, че се е появявала в съвсем идентична фотография близодесетилетие по-късно.

Лиан, държавен чиновник, разгласява двойката фотоси във Фейсбук на 12 септември и сподели, че е сравнявана с „ странник във времето ” заради съвпадението, което съгласно нея е „ едно на милиард ”.



" Стоя навръх същата тротоарна плоча и към момента нося чанта на рамото си. Толкова е смешно, само че толкоз необичайно. ", изяснява дамата, представена от metro.co.uk.

Лиан сподели, че първото изображение от 2009 година е направено напът за работа към 8 сутринта. Вторият кадър, сниман през 2018 година, е бил по време на обяда й. Нейният брачен партньор Ричард пръв забелязал, че тя стои на същото място - с чанта в същата ръка и на двете фотоси. 



„ Казахме на всички на работа и им беше смешно. Мислех да го пусна във Фейсбук, тъй като не познавам различен, на който се е случвало “, добавя тя тя. Майката споделя, че е получила доста отговори на обявата си, като един човек разяснява: „ това в действителност е бясно и готино в това време “.

Сега тя се майтапи, че ще следи за колите с камери на Гугъл и ще се опита да се увери, че ще бъде снимана за трети път.

Превод: GLasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР