Жена подпали дрехите на отчуждения си съпруг, след като откри,

...
Жена подпали дрехите на отчуждения си съпруг, след като откри,
Коментари Харесай

Жена запали дрехите на съпруга си, след като той започна връзка с най-добрата й приятелка

Жена подпали облеклата на отчуждения си брачен партньор, откакто откри, че той има връзка с най-хубавата й другарка и някогашна снаха.

Rhian Templeton възпламени купчина костюми, ризи, палта и маратонки, които принадлежаха на някогашния й брачен партньор и по-късно му изпрати фотография на пъкъла. На Кралския съд в Кардиф е казано, че пожарът е бил " офанзива за възмездие " от 50-годишния обвинен, откакто е научил за новата връзка. Съдията осведоми подсъдимия, че изгарянето на облеклата в градината е " акт на нелепост. "

Прокурорът Джени Йео съобщи, че облеклата са били съхранявани в гаража на някогашния им сватбен дом със единодушието на двете страни, откакто връзката им завърши. На 31 май 2021 година Темпълтън откри, че някогашният й е почнал нова връзка с някогашната си снаха, човек, който познаваше от учебно заведение и смяташе за своя най-хубава другарка.

Съдът чу, че обвиненият извадил облекла и обувки от гаража и ги запалил в градината, като унищожил предмети на стойност към £900. Тя направи фотография на пламъците и я изп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР